(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Plněný hermelín
Potřebné ingredience
hermelín, 1 lžíce másla, 1 lžíce sekaných vlašských ořechů, sůl, pepř, stroužek česneku
Postup přípravy
Hermelín zkrojit jakoby na kastrůlek a pokličku. Lžičkou vydlabat, vnitřek utřít se lžící másla, sůl, pepř, česnek, lžíce sekaných ořechů. Směs zpět naplnit do hermoše, přiklopit tou pokličkou, prostě jako že sborka a rozborka (jako u samopalu ), zabalit do toho papíru a do krabičky, nechat uležet (ideálně 2 dny) a pak krájet na tenké plátky. K tomu třeba veka s máslem namazaná.........
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Petttrunka
(upraveno)
12. 12. 2011, 20:48
mě dostala ta sborka rozborka )))))
SONULKA
(upraveno)
12. 12. 2011, 20:37
Petromilla
(upraveno)
5. 1. 2010, 14:45
Tak jsem ráda, že jste se dámy pobavily a hlavně...že vám chutná
hanys77
(upraveno)
3. 1. 2010, 10:57
také dělávám, je to fakt super záležitost jenom navíc přidávám sekanou zelenou petrželku, vypadá to pěkně na řezu
avynka
(upraveno)
2. 1. 2010, 17:59
Mě ta rozborka a sborka dostala . Z nostalgie, jaké to byly zlaté časy u vojáků, jdu "vyrobit" aspoň ten plněný Hermelín .
ráša
(upraveno)
2. 1. 2010, 17:52
Jste si asi spletla server ne? S tou sborkou a rozborkou Myslím, že většině zdejších mamiček vojna nic neříká Jinak to vypadá moooooc dobře
anzula
(upraveno)
2. 1. 2010, 16:07
jj toto je moc dobré, také to dělám, jenom místo másla dávám lučinu.